tiistai 4. joulukuuta 2012

Seasons greetings!

Ootetaan jo innolla, että päästään Suomeen juhlii jouluu! Vaikka joulukoristeita näkyy joka puolella, ei täällä pääsee kunnon joulutunnelmaan kun ei ole edes lunta ja aurinko paistaa. 
Sonjan ja Tanjan pari viikkoa meni kipeenä sängyn pohjalla ja katsellen Big Brotheria sekä Flowta pelaillen! Lääkärissäkin tuli muutamaan kertaan käytyä ja 70e meni meillä yhteensä lääkkeisii rahaa.. Meidän ei niin ärsyttävä kämppis päätti hoivata meitä ja toi minttusitruuna teetä sekä pari kurkkupastillia:) 
Elli päätti piristää meitä viemällä syömään ja herkkutelemaan toffeekakulla! Nam:) 
Ja ainiin pari viikkoa sitten värjättiin myös meidän kaikkien hiukset! Piti käydä pari kertaa hakemassa lisää värejä kaupasta ku lopputulokset ei oikeen natsannu.. Ellille tuli vihreetä, Tanjan puolet hiuksista värjäänty ja puolet ei ja vielä Sonjalle harmaat hapset:D Laadukkaat (halvat) värit sitte löydettii. Ei suositella kokeilemaan!
Nuudelit ja keitot ei oikeen enää maistu, niin päätettii yrittää tehä ihan kunnon ruokaaki! Ja hyvää on tullu:) Tortillat on maistunu jo moneen otteeseen!
Tämmönen ihanuus löyty meiän keittiön laittialta:) Slurps! Bon abetit!! 
Koulu tais jäädä vähä välistä kun Hard Rock Cafe houkutteli liikaa kulman takana..:D 
Oli hyvää ruokaa ja mukavaa palvelua:)
Löydettiin myös samalla reissulla Candynavian karkkikauppa, josta löyty Fazerin sinistä ja Estrellaa!! 
 Lauantaina käytii yhilla drinksuilla Janin ja sen porukoiden sekä Jaskan kanssa:) Iltaa jatkettiin meiän kämpässä ja alakerran pappa ei oikeen tykänny.. Pari varotusta tais tulla, hups!
Jee enää alle kaksi viikkoo niin kotiin! :) Viidennellä viikolla koti ikävä oli niin suuri, että lennot takasi Suomee oli melkei jo laitatte varauksee heti seuraavalle päivälle :D Onneks tsempattii ja päätettii luopuu tosta ideasta. Nyt on helpottanu olo ja kivaakin ollu:) Työpäivät vähenee ja kohta päästää nauttimaan Suomen kylmistä ilmoista! 

Terkuin ElliSonja&Tanja